Νεοέλληνες made in Καλαμάτα

Δημοσιεύουμε ένα κείμενο αυτούσιο όπως μας το έστειλε κάποιος ποδηλάτης:

Χθες καθώς έκανα τη βόλτα μου με το ποδήλατο πάνω στον ποδηλατοδρομο,(ύψος παιδότοπου παραλία ) συνάντησα μπροστά μου (εκτός των άλλων) πρόσωπο με πρόσωπο ένα κύριο.Μόλις με αντίκρισε μπροστά του μου λέει «που πας ρε μεγάλε;».Εγώ περνώντας δίπλα του δείχνοντας κάτω λέω «εδώ είναι ποδηλατοδρομος!».έπειτα αντί να σωπάσει... και να παραδεχτεί το λάθος του λέει « μη σου γα...ω την Παν.... παλιό μαλα...μενο».Έπειτα έφυγα και δεν ασχολήθηκα καθώς είπα άλλος ένα ελληνάρας. την στιγμή που σε άλλες χώρες το ποδήλατο το έχουν Ευαγγέλιο , στην Ελλάδα σε βρίζουν που κανείς ποδήλατο στον ποδηλατόδρομο. ΤΡΑΓΙΚΟ!!!

3 σχόλια:

  1. δυστυχως δεν ειναι ο μονος που φερεται ετσι,ειναι πολλοι!!!Υποτιθεται πας να κανεις τη βολτα σου με το ποδηλατο σου κ γυρνας με σπασμενα νευρα απο την αναισθησια και τον ακρως ασχημο κ αδικαιολογητο τροπο καποιων!!ΚΡΙΜΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνω ρε παιδες απλα να μην ξεχναμε οτι οτι και να γινει προτεραιοτητα εχουν οι πεζοι. εγω βρεθηκα προσωπο με προσωπο με μια τυπισσα η οποία απο μόνη της μου δικαιολογήθηκε ! δεν έχει πεζοδρόμιο μου έλεγε μιας και κάνουν έργα στην παραλιακή. εγώ της χαμογέλασα και της είπα ότι δεν έχεις άδικο. Απλά πράγματα. Εάν με έβριζαν χωρίς να φταίω θα του φερνα το ποδήλατο στην καροτίδα του. απλα υπομονή προτείνω και επιμονή.... ΕΥΓΕΝΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή