Εκδήλωση στο πάρκο ΟΣΕ

Το πάρκο σιδηροδρόμων έχει ξαναμπεί δυναμικά στη καθημερινότητα των κατοίκων....

Εκτός από τους νέους που αγωνίζονται για να μετατραπεί το πάρκο οσε σε πάρκο εναλλακτικής μετακίνησης, πρόσφατα μία νέα ομάδα ανθρώπων οικειοποιήθηκε το συγκεκριμένο χώρο για τη πραγματοποίηση ανοιχτών συνελεύσεων με κοινωνικοοικονομικό χαρακτήρα. Οι ανοιχτές συζητήσεις γίνονται κάθε τρίτη στις 9.00μμ στο χώρο του πατινάζ. Μάλιστα, αύριο τετάρτη(23 Ιουλίου) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση, στον ίδιο χώρο, με θέμα την οικονομική κρίση και τις ολέθριες συνέπειες των νέων μέτρων που μας επιβάλλονται από την ευρωπαϊκή ένωση το ΔΝΤ και τη, σοσιαλιστική κατά τα άλλα, κυβέρνηση.
Υπάρχει λύση? Η ανοικτή συνέλευση αγώνα εναντία στα νέα μέτρα δίνει μία δυναμική απάντηση: Να μη πληρώσουμε το χρέος μας! Τρεις ομιλητές θα αναλύσουν όλες τις πτυχές του παραπάνω φαινομενικά παράτολμου επιχειρήματος.

ΥΓ: Ως ποδηλάτες είμαστε αλληλέγγυοι σε νέες κινήσεις ενεργών πολιτών, που απέχουν από καθοδηγούμενα κέντρα πολιτικής εξουσίας και προάγουν την ελεύθερη σκέψη των πολιτών. Η επιλογή του χώρου του πατινάζ για τις ανοιχτές συνελεύσεις αποτελεί για μας τη καλύτερη επιλογή-εγγύηση ότι το πάρκο θα συνεχίσει να αποτελεί έναν ελεύθερο κοινωνικό χώρο, ανοιχτό σε όλους τους πολίτες.

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με την ομάδα δείτε και εδώ http://kalamatafreespace.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή