Put the fun between your legs....

Η ποδηλατοπορεία Καλαμάτας , πήγε και αυτήν την φορά πολύ καλά και όσο καλοκαιριάζει ο καιρός θα πηγαίνει ακόμα πιο δυνατά! Όμως χρειάζεται να επισημάνουμε κάποια πράγματα:

1. Οτάν κατεβαίνουμε και κλείνουμε τους δρόμους είμαστε ένα ειρηνικό και αυτοοργανωμένο πλήθος που καταφέρνει να ῾παρεμποδίζει῾ την κυκλοφορία των αυτοκινήτων διεκδικώντας χώρο για πεζούς και ποδηλάτες! Αυτό είναι σαφές!
Μας ενδιαφέρει , έστω και για κάποια λεπτά , να αλλάξει η οπτική που έχουμε για την πόλη! Άρα στην προσπάθειά μας αυτή θέλουμε κόσμο, ο οποίος να είναι σε θέση να φέρει την ευθύνη για τον εαυτού του , να μπορεί να συμβάλλει στην αυτοοργάνωση αυτής της κίνησης και πάνω από όλα να είναι καλοπροαίρετος . Οσοι γονείς ή σύλλογοι έρχονται με παιδιά μικρής ηλικίας , χρειάζεται να είναι σε θέση να προστατεύσουν τα παιδιά τους και να τα συνοδεύουν με τον σωστό εξοπλισμό!!! (κράνη, προστατευτικά για αρθρώσεις)

2.Είμαστε μια κίνηση και θέλουμε να παραμείνουμε μια κίνηση, ένα αστικό κίνημα .
Το παραπάνω σημαίνει , ότι δεν μας ενδιαφέρει να αποτελέσουμε όχημα για την προβολή και την διαφήμιση κανενός φορέα ή εταιρείας. Οποιος έχει την ανάγκη προσφοράς σε εμάς, σε εθελοντική ή υλική υποστήριξη αυτό είναι καλοδεχούμενο , γιατί ανάγκες θα υπάρξουν! Το παραπάνω όμως δεν σημαίνει ότι θα διαφημιστούν μέσα από εμἀς. Οι ποδηλατοπορείες στην Καλαμάτα και όπου άλλου στον κόσμο, είναι μια συλλογική πράξη, όπου ο καθένας μας έστω και για κάποια λεπτά ξεχνά την ταυτότητα του και τις προσδοκίες του, και απλά βιώνει το να μπορεί να ενώνεται με με τον συνάνθρωπό του, σε μια άκριτη ροή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου