ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΑΚΡΗ.....


Το πρόβλημα των σκουπιδιών της πόλης φαίνεται ότι δύσκολα λύνεται....

Αιτία;;;
Ο δήμος Καλαμάτας εμμένει στην απόφασή του για νέα μίνι trendy χωματερή, μέσω της τοποθέτησης του συστήματος RAM πλησίον της Μαραθόλακκας.

Τι είναι το RAM;;;
Είναι ένας μίνι δεματοποιητής, ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ο οποίος...῾῾τα κάνει όλα και συμφέρει῾῾
Δηλαδή παίρνει τα σκουπίδιά τα μπαλοποιει, τα κάνει composte , μήπως φτάχνει και καφέ;;;
Το εμπόριο των σκουπιδιών άρχισε και επίσημα στην Καλαμάτα!
Εκτεταμένες πληροφορίες για το εμπόριο των σκουπιδιών μπορεί να βρεί κανείς στην ταινία GOMORRA.(KLIK)
Πώς μπορούμε να μιλάμε για ανκύκλωση όταν χρησιμοποιούμε μπαλοποιητές και επενδύουμε στην δεματοποίηση και το χειρότερο τοποθετούμε τους δεματοποιητἐς σε περιοχή ΝΑΤΟΥΡΑ του Ταυγέτου, και σε σημείο άκρως επικίνδυνο για μελλοντική μόλυνση του νερού της πόλης;;;

ΕΛΕΟΣ!!! ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ!!!

ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ;;;

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ PROJECT RETHINK (klik)

δηλαδή τί ακριβώς;;;
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ
ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΑΓΜΑΤΩΝ
ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ

ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!
ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ!!
ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΙΝΑΙ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ!!!

ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ
DO IT YOURSELF MOVEMENT(D.I.Y)




ΚΑΛΕΣΜΑ 
ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ 
ΚΑΛΑMΑΤΑΣ ΚΑΙ
KALAMATA FREESPACE 
ART COOPERATIVA
ΓΙΑ ΔHΜΙΟΥΡΓΙΑ 
ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΩΝ 
       ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΤΩΝ
 ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ 
ΚΑI ΠΑΡΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ


ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΤΟΥ

ΑΝΗΚΕΙ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ,

 ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!




ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΥΓΕΤΟ 

ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΥΓΕΤΟ
                                         ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                      26.1.2011
         Η  χωματερή της Μαραθόλακκας έχει κλείσει από τον Οκτώβριο του 2010,
 μετά από αγώνα 2 χρόνων των κατοίκων του Ταϋγέτου και των ενεργών πολιτών της Καλαμάτας. Πληροφορούμαστε από τον τύπο, αλλά από και κάποιους διαμεσολαβητές, πως ο Δήμος Καλαμάτας σχεδιάζει την επαναχρησιμοποίησή της,  με «δούρειο ίππο»  την μέθοδο διαχείρισης απορριμμάτων  της εταιρίας RAM του επιχειρηματία κ. Ρέντζου, τα μηχανήματα της οποίας προτίθεται να εγκαταστήσει, πιλοτικά υποτίθεται, σε διπλανό «παραχωρηθέντα» δασικό χώρο.
          Δηλώνουμε προς όλους τους αρμόδιους και προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι θα αντιδράσουμε με κάθε τρόπο. Τους καλούμε να αναθεωρήσουν και να μην προχωρήσουν σε αποφάσεις που θα οδηγήσουν για άλλη μια φορά  σε εντάσεις.
         Θα είμαστε παρόντες και στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης 27/1/2011 και στη δίκη στις 3/2/2011 για το άνοιγμα της κλειστής  χωματερής Μαραθόλακκας. Οι απειλές κατά των δικαστών όπως και τα σχέδια αντεκδίκησης για την μόνιμη σκουπιδοποίηση του Ταϋγέτου δεν θα περάσουν.
        Επειδή ο Δήμος Καλαμάτας, παρά την ομόφωνη απόφαση της συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου της 15.2.2010, συνεχίζει τις δικαστικές ενέργειες προκειμένου να ανατραπούν οι  μέχρι σήμερα δικαστικές αποφάσεις που δικαίωσαν τον αγώνα μας (20η δίκη στις 3/2/2011), αποφασίσαμε να ενεργοποιήσουμε όλες τις αστικές μας αξιώσεις εις βάρος του Δήμου Καλαμάτας, και να ζητήσουμε την χρηματική μας ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης, όπως επίσης και τα ποσά που μας έχει ήδη επιδικάσει το Δικαστήριο, τα οποία δεν είχαμε σκοπό να  διεκδικήσουμε αν ο Δήμος είχε διαφορετική στάση.-

Critical Mass Ride _Κυριακή 30Ιανουαρίου_16:00_στα Ψαράκια!!!

-ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ δηλαδή ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ...ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑΚΙ, ΛΙΓΟΕΤΡΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ...ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΥΒΝΤΙΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ και άλλα τέτοια όμορφα πράγματα..

-ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΓΕΙΑ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ. δηλαδή να ξυπνάς και να πηγαίνεις για δουλειά, χωρίς το αγχος που σου φορτώνει αυτόματα το αμάξι σου π.χ.άντε να βρω παρκάρισμα..χωράω εδώ?, κορνάρει ο αποπίσω γιατι βιάζεται, τσαντίσαι και εσύ γιατί δεν θα φτάσεις στην ώρα σου κτλ. Ετσι το πρώτο συναίσθημα της ημέρας σου είναι ο εκνευρισμός για τον συνάνθρωπό σου λόγω βιασύνης και των δυο!!!


ΥΓΕΙΗΣ ΠΟΛΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΜΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΑ, ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΡΕΜΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ, ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΠΕΖΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΑΝΕΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ (δηλαδή στο σπίτι τους!!), ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ή ΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ (με λεωφορεία αλλά και τραμ!!)

ΥΓΕΙΗΣ ΠΟΛΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΕΖΟΥΣ και ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ !!
ΥΓΕΙΗΣ ΠΟΛΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΥΘΕΡΙΑ ΣΚΕΨΗΣ και ΕΚΦΡΑΣΗΣ !!

-Ελάτε να πετάξουμε την κρίση από πάνω μας,
-ελάτε να περάσουμε όμορφα ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΟΥΣ
ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΤΑΥΓΕΤΟΥ

photo:Mirto Fifa
"Burnt Forest Stories "-Athens photo festival 09


ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΤΑΥΓΕΤΟ

Ο περιβαλλοντικός σύλλογος «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΥ» και η «ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ για τον ΤΑΥΓΕΤΟ», ανακοινώνουν πως την Κυριακή 16 Γενάρη θα πραγματοποιήσουν εθελοντική αναδάσωση στη περιοχή «Φάρμακα» Ταϋγέτου, θέση Κεραίες (30ο χιλ οδού Καλαμάτας-Σπάρτης).
Για τον σκοπό αυτό και για όσους δεν διαθέτουν δικό τους μέσο για την μετακίνηση, λεωφορείο θα τους μεταφέρει δωρεάν. Η αναχώρηση θα γίνει στις 8.30 π.μ. την Κυριακή 16.1.2011 από την πλατεία 23ης Μαρτίου, και η επιστροφή το μεσημέρι μετά το φαγητό που θα προσφερθεί.
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα 6978030105, 6975201080,6974894724,6974703911.-


Για την ιστορία, ῾῾Οι φίλοι του Ταυγέτου῾῾ καθώς και η ῾῾ομάδα Δράσης για τον Ταύγετο῾῾ έχουν κάνει αλλεπάλληλες αναδασώσεις στον Ταύγετο ,με την βοήθεια του Ιδρύματος ῾῾ΦΥΤΕΨΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ῾῾.
Επιπέλον είναι και οι κύριο πρωταγωνιστές στον αγώνα για την αποκατασταση της χωματερής της Μαραθόλακκας(klik) στον Ταύγετο ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗ ΣΤΗΝ ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ!!!!!!


Αλλά για να είμαστε πιο ξεκάθαροι στο θέμα της χωματερἠς όσο και ευρύτερα στο θέμα του Ταυγέτου,
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ 2 ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ.......
Ο Ταύγετος επηρρεάζει το βιοτικό επίπεδο της πόλης , το μικροκλίμα της και φυσικά το οξυγόνο της. Αφήσαμε αυτό το δάσος να καεί, άρα αφήσαμε το μικροκλίμα της πόλης να υποβαθμιστεί!!
Το νερό της Καλαμάτας συνδέεται με το δίκτυο υπογείων υδάτων που διαπερνα το υπέδαφος στην περιοχή της Μαραθόλακκας!!! Αποτέλεσμα;;;;
Το νερό της Καλαμάτας, θα είναι ακατάλληλο για κατανάλωση,μετά απο κάποια χρόνια αν δεν γίνει άμεση αποκατάσταση της περιοχής!!!!!
ΗΔΗ ΤΑ ῾῾ΜΑΥΡΑ ΖΟΥΜΙΑ῾῾ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΟΥ ΝΕΔΟΝΤΑ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ......


ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΒΡΥΧΑΤΑΙ....!!!!!



ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΟΠ!

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ


ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!



"Την Κυριακή 9/1/2011 υπάρχει πανελλήνια κινητοποίηση για άνοιγμα των Διοδίων. Οι Μεσσήνιοι θα συμμετέχουμε στο άνοιγμα των διοδίων της Ασέας, στις 3 το απόγευμα. Όσοι θέλουν να πάρουν μέρος, μπορούν να συναντηθούν στο πάρκινγκ της Νομαρχίας Μεσσηνίας γύρω στις 1:45 το μεσημέρι για να ανεβούμε όλοι μαζί στην Ασέα. Οι πανελλαδικές κινητοποιήσεις για τα διόδια που θα γίνουν αύριο είναι:

Μάλγαρα στις 3.00 μμ
Λεπτοκαρυά στις 3.00 μμ
Τρίκαλα θα γίνει προσυγκέντρωση στη 1:30 την Κυριακή απέναντι στη Νομαρχία και μετά θα πάνε τα μέλη του τοπικού συντονιστικού και όλοιόσοι θέλουν στα διόδια του Μακρυχωρίου στη Λάρισα.
Μακρυχώρι στις 3.00 μμ
Μοσχοχωρίου στις 12.00
Βοιωτία άνοιγμα διοδίων θα γίνει στο 90ο χλμ της Ε.Ο. στις 3.00μμ (προσυγκέντρωση στο
Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς στις 14.00)
Φθιώτιδα άνοιγμα διοδίων θα γίνει στα διόδια της Πελασγίας στις 3.00μμ (προσυγκέντρωση 2:15 στην Έκθεση Λαμίας), στο Μώλο και στην Τραγάνα στις 4.00 μμ
Αφίδνες στις 3.00 μμ
Αττικη Οδο Το ραντεβού για τους Αθηναίους είναι Κυριακή 2:15 μμ στην Πλατεία Καραϊσκάκη(λεωφορείο) ή 3:00 μμ κατευθείαν στα διόδια εισόδου στην Αττική Οδό στην Ελευσίνα
Ρίο στις 12.00
Ασεα στις 3.00 μμ
Νεστανη στις 3.00 μμ
Σπαθοβουνι στις 3.00 μμ
Δροσοχώρι στις 3.00 μμ στον-μη λειτουργούντα ακόμα...σταθμό διοδίων μας, που χωρίζει τον ΔΗΜΟ Ιωαννιτών περίπου στη μέση!
Πολύμυλου Κοζάνης στις 4 μμ

Δεν παραχωρούμε τους δημόσιους δρόμους – Διεκδικούμε ελεύθερη και ασφαλή μετακίνηση για όλους τους πολίτες

Η προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή Πελοποννήσου ενάντια στα διόδια συμμετέχει στην πανελλαδική αντίδραση που γίνεται σήμερα Κυριακή σε όλη την Ελλάδα, απ’ όλες τις επιτροπές ενάντια στα διόδια.

Καλεί όλους τους πολίτες και τους φορείς της Πελοποννήσου την Κυριακή 9/1/2011 στις 3 μ.μ. να ανοίξουμε τα διόδια σε όλους τους σταθμούς του αυτοκινητόδρομου από την Ασέα μέχρι την Κόρινθο.

Οι πολίτες και οι φορείς της Μεσσηνίας ανοίγουν τα διόδια της Ασέας.
Οι Αρκάδες και οι Λάκωνες τα διόδια της Νεστάνης
και οι Κορίνθιοι και οι Αργολιδείς τα διόδια του Σπαθοβουνίου.


ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ. ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ.

Φίλοι οδηγοί,

Το διαρκώς διογκούμενο πανελλαδικό κίνημα κατά των διοδίων έχει τρομοκρατήσει την κυβέρνηση και τις πολυεθνικές εταιρείες που εισπράττουν το χαράτσι. Τις τελευταίες ημέρες έχουν επιστρατεύσει κυβερνητικούς παράγοντες προκειμένου να τρομοκρατήσουν τους πολίτες που αρνούνται να σκύψουν το κεφάλι και υπερασπίζονται το συνταγματικό τους δικαίωμα να διακινούνται ελεύθερα μέσα στη χώρα.

ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΣΤΕ. ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Η άρνησή μας να πληρώσουμε διόδια και το ανέβασμα της μπάρας δεν συνιστά ποινικό αδίκημα ούτε παράβαση του Κ.Ο.Κ. Γι’ αυτό και η Τροχαία δεν επεμβαίνει.

Η μπάρα των ιδιωτικών εταιρειών στα διόδια αντιστρατεύεται και παραβιάζει το δικαίωμα της ελευθερίας μετακίνησής μας στους εθνικούς δρόμους.

Το δικαίωμα αυτό προστατεύεται απόλυτα από το άρθρο 7 του Συντάγματος.

Φωτογράφηση του αριθμού κυκλοφορίας μπορεί να γίνει μόνο όταν ο σταθμός λειτουργεί χωρίς μπάρες (Ν. 3535 άρθ. 3)

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΣ Ή ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΧΑΡΤΙ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΑΣ.

ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ – ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ"

ALLEYKATHS (XANIA)

Θυμάστε την ανακοίνωση για το ALLEY RACE CAT ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΡΕΙΣ;;;; (κλικ)

Ηρθε λοιπόν η ώρα να δούμε και το πρώτο βίντεο αυτής της δράσης......(χεχεχεχεχεχε)
Και επίσης να αναλογιστούμε πότε θα έρθει και από τα μέρη μας....
(Σημ: Για τους περίεργους ή για αυτούς που δεν καταλαβαίνουν το νόημα αυτών των πραγμάτων ένα ,μόνο μπορούμε να
πούμε....


ΦΙΛΟΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ...

2011



....ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!
....ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ....
....ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΖΩΗ..............
,,,,ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ....




HAPPY NEW YEAR
....MORE HOPE...
.....MORE LIFE....
...MORE CYCLING....